کارگزار ویزا و سفارت

برگزاری نمایشگاه بین المللی

Domestic Tour Agent

دفتر اصلی نمایندگی امارات ایرلاین در تهران پارسا گشت

آشنایی با هواپیمایی امارات |  Emirates Airlines

ایرلاین امارات یک ایرلاین مشهور و معتبر متعلق به کشور امارات متحده عربی است. دفتر مرکزی این شرکت در دبی قرار دارد و فرودگاه بین المللی دبی به عنوان قطب اصلی این ایرلاین فعالیت می کند. هواپیمایی امارات بزرگ ترین شرکت هواپیمایی خاورمیانه و یکی از بزرگ ترین شرکت های هواپیمایی در جهان است. امارات به مقاصد مختلف در جهان پرواز مستقیم دارد و بسیاری از افراد به دلیل کیفیت بالای خدمات سعی می کنند بلیط هواپیمای امارات را تهیه کنند. 

امارات

شرکت هواپیمایی امارات (Emirates air line) با کد یاتا EK ایرلاینی بین المللی در کشور امارات متحده عربی است. این ایرلاین در سال ۱۹۸۵ افتتاح شد و فعالیت خود را با دو فروند هواپیما آغاز کرد. هواپیمایی امارات روز به روز ناوگان هوایی خود را گسترش داد و امروزه یکی از بزرگ ترین ناوگان های هواپیمایی شامل بوئینگ ۷۷۷ و ایرباس ای ۳۸۰ را در جهان دارد. امارات در هفته بیش از ۳۶۰۰ پرواز مستقیم به ۱۴۰ شهر در ۸۱ کشور دنیا انجام می دهد. این شرکت از نظر تعداد جابجایی مسافر در رده چهار در دنیا قرار دارد. هواپیمایی امارات با پرواز مستقیم از دبی به اوکلند، برای مدتها عنوان طولانی ترین پرواز مستقیم و بدون توقف را در اختیار داشت. تا آنکه قطرایرویز نیز پرواز دوحه به اوکلند خود را راه اندازی کرد.

ناوگان هواپیمایی امارات

 امارات ایر  ناوگانی بسیار مدرن و جوان دارد و تماما از هواپیماهای بوئینگ پهن پیکر و ایرباس تشکیل شده است. طبق آخرین آمار سال ۲۰۱۷، هواپیمایی امارات ۱۰۰ فروند هواپیمای ایرباس ای ۳۸۰ در ناوگان خود دارد و ۴۲ فروند دیگر نیز سفارش داده است. از این نظر، بزرگ ترین مصرف کننده این مدل هواپیمای مجهز به شمار می رود. همچنین با بیش از ۱۳۰ فروند هواپیمای بوئینگ ۷۷۷ بزرگ ترین مشتری این مدل هواپیما نیز محسوب می شود.

تلفن دفتر اصلی نمایندگی امارات در تهران پارسا گشت ۰۲۱۵۷۷۴۹ همکاران و کارگزار مستقیم امارات پارساگشت آماده پاسخ به شما عزیزان می باشد

کلاس پروازی

هواپیمایی امارات در سه کلاس پروازی فرست کلاس، تجاری یا بیزنس کلاس (Business) و اقتصادی یا اکونومی (Economy) به مسافران خدمت رسانی می کند.

پرواز فرست کلاس امارات

در پروازهای فرست کلاس امارات بهترین خدمات به مسافران ارائه می شود و همه چیز مثل یک هتل پنج ستاره است. مسافران در این پرواز می توانند از سوئیت های اختصاصی استفاده کنند، از دوش و خدمات اسپای هواپیماهای ایرباس ای ۳۸۰ لذت ببرند، هر زمان که دلشان خواست غذایشان را سفارش بدهند و در سالن استراحت ویژه هواپیما خود را سرگرم کنند. در این پرواز بسته ای شامل لوازم بهداشتی و آرایشی از برند مشهور بولگاری به مسافران هدیه می شود. مسافران در طول پرواز می توانند از بین بیش از ۳۰۰۰ برنامه یکی را به دلخواه انتخاب کنند و در مانیتورهای بزرگ روبروی خود تماشا کنند.

بیزینس کلاس

نوع پرطرفدار کابین‌های این شرکت که قیمت متعادلی داشته و راحتی مناسبی نیز دارند. در صندلی‌های این نوع امکاناتی چون ماساژور، پارتیشن خصوصی، چراغ‌های مطالعه، شارژر و پورت usb، تلویزیون ۱۷ اینچی و … قرار داده شده است. لازم به ذکر است که این امکانات و همین‌طور طول و عرض کابین‌ها در هواپیماهای مختلف، تفاوت می‌کند.

اقتصادی

ارزان‌ترین نوع صندلی‌ها هستند که امکاناتی چون پورت‌ usb و تلویزیون ICE در آنها تعبیه شده است.

سرگرمی‌های داخل هواپیمای ایرلاین امارات

بعد از شرکت ویرجین آتلانتیک، امارات دومین شرکتی بود که سیستم سرگرمی شخصی را برای تمام انواع کابین‌ها تعبیه کرد. سپس سیستم تلویزیونی ICE جایگزین گردید که امکانات بیشتری دارد. این شرکت در سال ۲۰۱۳ جایزه بهترین سرگرمی داخل هواپیما و بهترین ایرلاین خاورمیانه را از آن خود کرد.

سیستم ICE هواپیمایی امارات

سیستم (ICE (Information, Communication, Entertainment دارای بیش از ۶۰۰ تا ۱۲۰۰ کانال تلویزیونی، سیستم خبری ۳۰۰۰i، اپدیت اتوماتیک اخبار، مشاهده دوربین خارج هواپیما، سرویس اینترنت پرسرعت، سرویس تلویزیون زنده، ایمیل سرور، بازی‌های ویدئویی، فیلم و انیمیشن، کانال‌های صوتی و … است.

خدمات ویژه هواپیمایی امارات

این شرکت خدمات ویژه‌ای همچون هتل، پروازهای ویژه، پروازهای ترکیبی، تورهای جهانگری و ماشین کرایه‌ای در مقصد نیز ارائه می‌دهد. برخی از این خدمات ویژه گاه برای ایرانیانی که از تهران به مناطق دوردست سفر می‌کنند نیز در نظر گرفته می‌شود.

وزن بار مجاز هواپیمایی امارات

کلاس اقتصادی: ۳۰ کیلوگرم

 بیزینس: ۴۰ کیلوگرم

فرست کلاس: ۵۰ کیلوگرم

هر کیف یا چمدانی که ابعاد کلی آن از ۳۰۰ سانتیمتر تجاوز کند، باید به بخش حمل بار منتقل شود.

مقاصد پروازی هواپیمایی امارات

شرکت هواپیمایی امارات در ایران، از دبی به فرودگاه امام خمینی تهران و فرودگاه بین المللی مشهد پروازهای ورودی و خروجی مستقیم دارد.

این شرکت هواپیمایی به ۲۱ مقصد در آفریقا، ۴۹ مقصد در آسیا، ۳۷ مقصد در اروپا، ۱۴ مقصد در آمریکا و ۱۷ مقصد در آسیای مرکزی پرواز دارد.

ناوگان هواپیمایی امارات

و اما شرکت هواپیمایی امارات که فعالیت خود را با ۴ فروند هواپیمای اجاره‌ای آغاز کرده بود در حال حاضر ۳۴۴ هواپیمای فعال و ۱۳۰ هواپیما در دست سفارش دارد. از آنجایی که سیاست این شرکت هواپیمایی، خرید هواپیماهای غول پیکر است، میزان بار قابل حمل توسط مسافران نیز بیشتر از دیگر شرکت های هواپیمایی است.

هواپیما      تعداد (فروند)

ایرباس ای ۳۰۰    ۷

ایرباس ای ۳۱۰    ۱۳

  •  ای ۳۱۹    ۱
  • ای ۳۳۰   ۲۹

ایرباس ای ۳۴۰    ۱۸

 ای ۳۸۰   ۹۹

بوئینگ ۷۳۷      ۱

بوئینگ ۷۴۷      ۶

و  ۷۷۷      ۱۷۰

سفارش‌های جدید هواپیمایی امارات

شرکت هواپیمایی امارات ۹۰ فروند از بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان یعنی ایرباس ای۳۸۰ را به شرکت ایرباس سفارش داده است و پس از سنگاپور ایرلاینز و کانتاس سومین شرکت هواپیمایی جهان بود، که این هواپیمای غول‌پیکر را دریافت کرد. این شرکت تا سال ۲۰۱۰ شمار ۱۰ فروند از سفارش‌های ایرباس ای۳۸۰ خود را دریافت کرده است. این شرکت همچنین قصد دارد دو فروند ایرباس ای۳۸۰ مسافری دیگر را نیز از شرکت اینترنشنال لیز فاینانس اجاره کند.

دو فروند ایرباس ای۳۸۰ نیز که قرار بود به ناوگان امارات اسکای کارگو بپیوندند، در اردیبهشت ۱۳۸۵ به گونه مسافری تغییر کردند. در ابتدا بنا بود نخستین ایرباس ای۳۸۰ در مهر ۱۳۸۵ به ناوگان امارات بپیوندد، اما با مشکلات به وجود آمده در پروژه ای۳۸۰، واگذاری آن‌ها در انتهای سال ۲۰۰۷ میلادی انجام شد. در روز ۲۰ نوامبر سال ۲۰۰۵، فهرست هواپیماهای سفارش داده شده هواپیمایی امارات به ۱۰۵ فروند رسید. این هواپیماها شامل ۴۵ فروند ایرباس ای۳۸۰، ۱۸ فروند ایرباس ای۳۴۰-۶۰۰ اچ جی دبلیو، ۲۴ فروند بوئینگ ۷۷۷-۳۰۰ ای آر، ۱۰ فروند بوئینگ ۷۷۷-۲۰۰ ال آر و ۸ فروند بوئینگ ۷۷۷ فریتر بودند.

هواپیمایی امارات در حال بررسی خرید هواپیماهای ایرباس ای۳۵۰ و بوئینگ ۷۸۷ است. شرکت بوئینگ در حال حاضر مشغول طراحی گونه جدیدی از بوئینگ ۷۸۷ با نام ۷۸۷-۱۰ است که تنها در راستای تطبیق با نیازهای هواپیمایی امارات ساخته خواهد شد. این موضوع پس از آن اتفاق افتاد، که هواپیمایی امارات، بوئینگ‌های ۷۸۷ فعلی یعنی سری ۸ و ۹ را به دلیل ظرفیت کم، نامناسب اعلام کرد و به جای آنها ایرباس ای۳۵۰ سفارش داد.

۷۸۷های مخصوص هواپیمایی امارات، توان حمل ۲۹۰ مسافر را در چیدمان در سه کلاس خواهند داشت. هنوز مشخص نیست امارات چه تعداد ۷۸۷ خریداری خواهد کرد، ولی به نظر می‌رسد خرید دست کم ۱۰۰ فروند از آن در دستور کار باشد. هواپیمایی امارات خرید یک دوجین ایرباس ای۳۴۰-۶۰۰ را که پیش از این به ایرباس سفارش داده بود، برای مدتی طولانی به تاخیر انداخت، تا شرکت سازنده فرصت ارتقای آن را پیدا کند.

هواپیمایی امارات ۱۲ فروند از این نوع هواپیما را سفارش داده و در حال بررسی ۶ سفارش دیگر بود. در ماه مه ۲۰۰۶ هواپیمایی امارات سفارش ۲ فروند ایرباس ای۳۸۰-۸۰۰ اف باری خود را، به دو فروند ایرباس ای۳۸۰ مسافری تغییر داد و اعلام کرد به جای آن قصد خرید ۱۰ فروند بوئینگ ۷۴۷-۸ اف را دارد. هواپیمایی امارات علت این موضوع را ویژگی‌های نامناسب هواپیمای ایرباس اعلام کرد. پس از این تغییر در تصمیم هواپیمایی امارات ایرباس، بوئینگ را به دادن اطلاعات نادرست درباره هواپیمای ایرباس ای۳۸۰-۸۰۰ به شرکت‌های هواپیمایی، متهم کرد.

اما واقعیت این است که هواپیمایی امارات، ۷۴۷-۸ را به دلیل قابلیت منحصربه‌فردش در بارگیری از دماغه خود، انتخاب کرد، ویژگی که محصول جدید ایرباس فاقد آن است. این هواپیماهای باری به ناوگان امارات اسکای کارگو خواهند پیوست. علاوه بر این هواپیمایی امارات اعلام کرده در حال بررسی خرید بوئینگ ۷۴۷-۸ آی است. این هواپیما نسبت به گونه عادی بوئینگ ۷۴۷-۸ طول بیشتری دارد و به همین دلیل گنجایش آن بیشتر به ایرباس ای۳۸۰-۸۰۰ نزدیک است. این هواپیما ظرفیت حمل ۴۷۰ نفر را در چیدمان هر سه کلاس پروازی دارد.

سیاست اسپانسرینگ هواپیمایی امارات

شرکت هواپیمایی امارات برای گسترش نفوذ خود در سرتاسر جهان و به ویژه در قاره اروپا، سرمایه‌های هنگفتی را در برخی از مهم‌ترین مسابقات ورزشی هزینه می‌کند که از قابل توجه‌ترین آنها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

امارات هواپیمایی رسمی بازی‌های جام جهانی فوتبال ۲۰۰۶ آلمان بود.

هواپیمایی امارات در کنار شرکت‌های کاتای پسیفیک، سنگاپور ایرلاینز و ویرجین آتلانتیک جزء معدود هواپیمایی‌های دنیا است که تمام صندلی‌هایش به تلویزیون اختصاصی مجهزاند.

هواپیمایی امارات حامی مالی باشگاه فوتبال کالینگوود است.

هواپیمایی امارات حامی مالی باشگاه فوتبال آرسنال در لیگ برتر انگلستان است و نامش از سال ۲۰۱۴ بر ورزشگاه جدید این باشگاه است.

پیش از این هواپیمایی امارات حامی مالی باشگاه فوتبال چلسی بود.

شرکت امارات پیش از آغاز مسابقات فرمول ۱ سال ۲۰۰۶ از امضای قراردادی با تیم مک لارن مرسدس برای حمایت مالی از آن خبر داد.

هواپیمایی امارات حامی مالی تیم هامبورگر اس وی در مسابقات بوندس لیگا آلمان است.

هواپیمایی امارات حامی مالی کمیته داوران فوتبال انگلستان است.

هواپیمایی امارات حامی مالی تیم کریکت امپایر انگلستان است.

امارات اولین شرکتی است که در آن واحد حمایت مالی هر دو تیم را در یک بازی در مسابقات جام باشگاه‌های اروپا ۲۰۰۶ به عهده دارد. (در مسابقه دو تیم آرسنال و هامبورگر اس وی) از آنجا که طبق مقررات یوفا چنین چیزی ممکن نیست، در مسابقه رو در روی این دو تیم بر پیراهن تیم میزبان عبارت دبی و بر پیراهن تیم مهمان تبلیغ اصلی امارات قرار خواهد گرفت.

هواپیمایی امارات حامی اصلی تیم فوتبال پاری سن ژرمن است.

امارات حامی اصلی باشگاه فوتبال آ. س میلان است.

از اغاز فصل ۲۰۱۳ اسپانیا طی قرارداد ۱۷۰ میلیون یورویی به مدت ۵ فصل حامی باشگاه رئال مادرید است.

این ایر لاین هواپیمایی امارات حامی اصلی مسابقات جام جهانی سوارکای اسب‌های اصیل دبی است.

شامل هواپیمایی امارات حامی مالی اصلی مسابقات سوارکاری ملبورن استرالیا است.

هواپیمایی امارات جزء حامیان مالی جام جهانی فوتبال زنان در سال ۲۰۰۳ بود.

باز آلدرین فضانورد مشهور آمریکایی و مادلین آلبرلیت وزیر امور خارجه اسبق آمریکا مسافران اختصاصی نخستین پرواز هواپیمایی امارات از دبی به نیویورک بودند.

 حوادث هواپیمایی امارات

هوایپمایی امارات خود را به عنوان یکی از امن‌ترین ایرلاین‌های جهان معرفی کرده است. تاکنون تنها سه مورد حادثه برای ناوگان پروازی این هواپیمایی رخ داده که در هیچ یک از آن‌ها تلفات جانی برای مسافران رخ نداده است. این سه حادثه به شرح ذیل رخ داده‌اند:

در روز ۱۹ آوریل سال ۲۰۰۴ یک فروند ایرباس ای۳۴۰-۳۱۳ ایکس امارات در فرودگاه ژوهانسبورگ از باند خارج شد. این هواپیما در شرایطی که در حال برخاستن بود، در آستانه باند پرواز، از مسیر خود خارج شد و ضمن برخورد با چراغ‌های فرودگاه، به بخش‌هایی از باند نیز آسیب رساند. این حادثه هیچ تلفاتی نداشت.

در روز ۲۸ مه سال ۲۰۰۶ یک فروند ایرباس ای ۳۳۰-۲۴۳ امارات که از دبی راهی وین (پرواز ۱۲۷) شده بود، لحظاتی پس از برخاستن در فرودگاه بین‌المللی دبی فرود اضطراری کرد. در این حادثه به کسی آسیبی نرسید.

در تاریخ چهارشنبه ۴ آگوست ۲۰۱۶ در سانحه‌ای یک فروند بوئینگ ۷۷۷ هواپیمایی امارات که با ۲۸۲ مسافر و ۱۸ خدمه‌ی پروازی از تریواندروم در جنوب هند به سمت دبی پرواز می کرد، در فرودگاه مقصد فرود اضطراری می‌کند و برخی مسافران آسیب جزیی می‌بینند. با این حال، تمامی هواپیما در آتش می‌سوزد و یک آتش‌نشان نیز جان خود را از دست می دهد. علت دقیق این سانحه هنوز مشخص نیست، اماکنترلر ترافیک هوایی دبی عنوان کرده است که به نظر می‌رسد چرخ سمت راست هواپیما به طور کامل باز نشده است. ۲۶ ژانویه همین سال نیز یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۷۷ همین شرکت که به مقصد مالدیو در حال پرواز بود، به علت نقص فنی مجبور به فرود اضطراری در شهر بمبئی هند شد.

 

 

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه
لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من