رستوران های ایرانی در پاریس و تجربه یک غذای سنتی خوشمزه
رستوران های ایرانی در پاریس، هم برای کسانی که عادت به غذای ایرانی دارند و هم برای ساکنین شهر پاریس غذاهای خوشمزه ای سرو می کنند که حس بودن در خانه را ایجاد می کنند.
زمانیکه با تور فرانسه به پاریس سفر میکنید، از تعداد نانواییها و رستورانهای ایرانی در این شهر متعجب خواهید شد. این رستورانها مشتریان خود را فرای مرزها میبرد و با فرهنگ ایرانی نزدیک میکند. در این مقاله با بهترین غذاهای ایرانی در قلب پاریس آشنا خواهید شد. همچنین اگر مایل هستید بیشتر با کشور فرانسه آشنا شوید میتوانید به مقاله جاهای دیدنی فرانسه نیز مراجعه فرمایید.
فهرست رستوران های ایرانی در پاریس
- قرمه سبزی در رستوران شبستان
- میرزا قاسمی در رستوران مزه
- باقالی پلو در رستوران جت ست
- کباب در رستوران شه الهام
- فسنجان و سالاد شیرازی در رستوران کلبه
- باقلا قاتق در رستوران شومینه
- زرشک پلو با مرغ در رستوران گلستان
- سبزی پلو با ماهی در رستوران شالیزار
- برشتوک و باقلوا در قنادی شیرین کام
۱. قرمه سبزی در رستوران شبستان
قرمهسبزی یکی از محبوبترین خورشتهای ایرانی است. در این غذا از سبزیهای مختلف، لوبیا و گوشت، لیمو عمانی و سبزیجات معطر استفاده میشود که طعم فوقالعادهای به این غذا میبخشند. آشپزهای مختلف این غذا را با گوشت گوسفند یا مرغ طبخ میکنند و در کنار آن برنج زعفرانی و نوشیدنیهای مختلف سرو میشود. اگر قصد دارید برای صرف شام به رستوران بروید و غذایی متفاوت امتحان کنید، سری به رستوران ایرانی شبستان (Shabestan) بزنید. این رستوران بهترین مکان برای خوردن قرمهسبزی است. رستوران شبستان در خیابان ورسای در نزدیکی سِن اند پارک سن پِرین (Seine and Parc Saint Périne) قرار گرفته است.
📍برای دیدن لوکیشن رستوران شبستان اینجا کلیک کنید.
۲. میرزا قاسمی در رستوران مزه
میرزا قاسمی یکی از غذاهای شمالِ ایران است که با بادمجان طبخ میشود. این غذا بیشتر بهعنوان پیشغذا و غذای جانبی سرو میشود اما خیلی از مردم آن را با نان یا برنج زعفرانی بهعنوان غذای اصلی میل میکنند. میرزا قاسمی با بادمجان، سیر خردشده، گوجهفرنگی، تخممرغ، رب گوجهفرنگی و روغن زیتون طبخ میشود. رستوران ایرانی مزه (Mazeh) در خیابان پانزدهم، در نزدیکیِ پارک آندره سیتروئن (Parc André Citroën) که از پارکهای معروف پاریس است یکی از بهترین مکانها برای خوردن این غذای ایرانی خوشمزه است. در محیط این رستوران دنج و زیبا میتوانید از غذای خود لذت ببرید. اگر هوا مناسب باشد میتوانید به سمت رودخانهی سن (Seine) قدم بزنید و غذای خود را در کنار رودخانه میل کنید.
📍برای دیدن لوکیشن رستوران مزه اینجا کلیک کنید.
۳. باقالی پلو در رستوران جت ست
باقالیپلو یکی از غذاهای لوکس و کلاسیک ایرانی محسوب میشود و غذایی است که باید یکبار هم که شده آن را امتحان کنید. در این غذا برنج با سبزیجات مختلف، زعفران و باقالیِ خردشده طبخ میشود. باقالیپلو با گوشت گوسفند سرو میشود اما میتوانید آن را با انواع دیگر گوشت مانند مرغ یا بوقلمون هم میل کنید. رستورانهای ایرانی زیادی در پاریس این غذای خوشمزه را در منوی غذاییِ خود دارند اما سرآشپز رستوران جِتسِت (JetSet) بهترین نوع باقالیپلو را طبخ و سرو میکند. این رستوران در خیابان واشنگتون (Washington) در نزدیکی شانزلیزه که از جاهای دیدنی پاریس است قرار گرفته. رستوران جتست فضای زیبایی دارد و نوای موسیقیِ شرقی هم در آن بهگوش میرسد.
📍برای دیدن لوکیشن رستوران جتست اینجا کلیک کنید.
۴. کباب در رستوران شه الهام
کباب معروفترین غذای ایرانی در ایران و کشورهای دیگر است. برای بهدست آمدن عطر و طعم کباب واقعی، این غذا را باید روی ذغال داغ طبخ کرد. از گوشت گاو، گوسفند یا مرغ برای درستکردن کباب استفاده میشود. این گوشتها مزهدار کرده و سپس آنها را روی سیخ و ذغال داغ کباب میکنند. این غذا با سماق، برنج و نان سرو میشود. یکی از بهترین مکانها برای خوردن کباب ایرانی رستوران ایرانی شه الهام (Che Elham) است که در پخت کباب تخصص دارد. این رستوران در یکی از محلههای مرکزی پاریس در نزدیکی شاتله (Châtelet) یا متروی پاریس و مرکز هنری پمپیدو (Centre Pompidou) قرار گرفته است.
📍برای دیدن لوکیشن رستوران شه الهام اینجا کلیک کنید.
۵. فسنجان و سالاد شیرازی در رستوران کلبه
فسنجان غذایی با طعم انار است که بافتی نرم و طعمی خوش دارد. این غذا در مناطق مختلف با روشهای متفاوتی طبخ میشود اما روش سنتیِ آن با استفاده از گردوی سابیده شده، گوشت و بِه است. طعم ترش و شیرین این خورشت با عطر و طعم برنج زعفرانی دوچندان میشود و این غذا را به یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی تبدیل میکند. سالاد شیرازی ازجمله مخلفات این غذا است. سالاد شیرازی با استفاده از خیار، گوجهفرنگی و پیاز تهیه میشود که باید کاملا ریز شوند. این سالاد را میتوانید با روغن زیتون، لیمو یا سرکه میل کنید. رستوران کلبه (Colbeh) یکی از رستورانهای ایرانی ارزان در پاریس است که فسنجان و سالاد شیرازی را میتوانید در منوی غذایی آن ببینید. این رستوران در منطقهی توریستیِ موفِتارد (Mouffetard) و کارتیه لاتین (Quartier Latin) یا محلهی لاتین قرار گرفته است. میتوانید پیش از سر زدن به این رستوران در این محلههای توریستی گردش کنید.
📍برای دیدن لوکیشن رستوران کلبه اینجا کلیک کنید.
مطالب مرتبط
اوت لت های پاریس با بهترین برندهای جهانموزه لوور پاریس، دروازه ورود به دنیای شاهکارهای هنریهمه چیز در مورد برج ایفل فرانسه، بانوی آهنین پاریس
۶. باقلا قاتق در رستوران شومینه
باقلا قاتق یکی از غذاهای شمال ایران است. این خورشت در کنار خورشتهای دیگر هم استفاده میشود. باقلا قاتق با استفاده از پاچباقلا (لوبیای رشتی یا لوبیای کشاورزی)، تخم مرغ و شوید تهیه میشود. این غذا را میتوانید با برنج یا نان میل کنید. یکی از رستورانهای ایرانی پاریس که میتوانید این غذا را در آن امتحان کنید، رستوران شومینه (Cheminee) است.
📍برای دیدن لوکیشن رستوران شومینه اینجا کلیک کنید.
۷. زرشک پلو با مرغ در رستوران گلستان
زرشکپلو با برنج زعفرانی، زرشک و خلال پسته طبخ میشود و طعم خوش آن تا مدتها از یادتان نخواهد رفت. زرشک نهتنها طعم خاص شیرین و ترشی به این غذا میبخشد، بلکه این غذا را به غذایی رنگین تبدیل میکند. مرغ مزهدار شدهی زرشکپلو بهصورت جداگانه به برنج اضافه میشود. رستوران لوکس و زیبای گلستان (Golestan) در خیابان شانزلیزه بهترین زرشکپلوی شهر را برای مشتریان خود فراهم میکند.
📍برای دیدن لوکیشن رستوران گلستان اینجا کلیک کنید.
۸. سبزی پلو با ماهی در رستوران شالیزار
سبزیپلو با ماهی غذای مخصوص عید نوروز در ایران است. سبزیپلو با اضافهکردن سبزیجات به برنج و ماهیِ کبابی طبخ میشود. در پاریس میتوانید این غذا را با ماهی سالمون هم میل کنید. برنجی که با سبزیجات طبخ میشود بسیار خوشعطر است. ترشی و نوشیدنیهای مختلف به همراه این غذای خوشمزه سرو میشود. رستوران ایرانی شالیزار (Chalizar) در نزدیکیِ مونپارناس (Montparnasse) در خیابان چهاردهم، یکی از بهترین سبزیپلوهای شهر را در تمام طول سال برای مشتریان خود سرو میکند.
📍برای دیدن لوکیشن رستوران شالیزار اینجا کلیک کنید.
۹. برشتوک و باقلوا در قنادی شیرین کام
برشتوک نوعی شیرینی با آرد نخود و با طعم هل است. این شیرینی با پستهی خردشده تزئین و با چای یا قهوه سرو میشود. بافت این شیرینی بسیار نرم است و بهسرعت در دهان آب میشود. برشتوک یکی از شیرینیهای محبوب عید نوروز است. قنادیهای زیادی مانند شیرینکام در تمام طول سال این شیرینی را میفروشند. به قنادی شیرینکام بروید و درحالیکه در خیابان ششم قدم میزنید از شیرینیِ خود با قهوه یا چای لذت ببرید.
باقلوا «ملکهی شیرینیها» نامیده میشود زیرا بسیار شیرین است. مناطق مختلف باقلواهای مخصوص خود را دارند اما بهترین باقلوا مخصوص استان یزد است. لایههایی از خمیر فیلو (Filo) با مغزهای خرد شده مانند پسته و بادام پُر و با لایهای از عسل پوشانده می شوند. در خیلی از رستورانها باقلوا و چای یا قهوه بهعنوان دسر سرو میشوند. البته این شیرینی خوشمزه را میتوانید در قنادیها هم پیدا کنید. شیرینکام (Shirinkam) در محلهی مارشه سن ژرمن دپره (Marché Saint Germain des Prés) در نزدیکی اودئون (Odéon) در خیابان ششم یکی از بهترین رستورانهای پاریس برای خوردن این شیرینی خوشمزه است.
📍برای دیدن لوکیشن قنادی شیرینکام اینجا کلیک کنید.