در بهترین رستوران های باکو غذاهای خوشمزه میل کنید
اگر در باکو هستید و دوست دارید در یک رستوران عالی، شامی به یادماندنی را تجربه کنید، در راهنمای ده رستوران برتر باکو با ما همراه باشید.
باکو، پایتخت آذربایجان، یک مرکز اقتصادی و فرهنگی شکوفا در کنار دریای خزر است. این شهر سرزنده انتظار بازدیدکنندگان را میکشد تا زیباییهایش را کشف کنند. طیف رستورانهای باکو با غنای تاریخیشان که به دوران امپراطوری روم بازمیگردد، در حال توسعه بوده و جذابیت خاصی دارند.
رستوران ایلون
رستوران ایلِوِن (Eleven Restaurant) رستورانی ژاپنی و عالی در باکو است که در طبقه یازدهم پارک این-هتل (Park Inn Hotel) قرار داشته و مناظر بیبدیلی از پایتخت آذربایجان را به شما هدیه میکند. این رستوران اعلا و درجه یک برای کسانی که دنبال سوشی خوب یا سایر غذاهای ژاپنی و آسیایی هستند، انتخابی ایدهآل است. شبها لژ ایلِون با موسیقی جاز و اتاقی پر از آدمهای بومی و غیر بومی به یکی از منحصربه فردترین اماکن باکو تبدیل میشود.
رستوران آواز
آواز (Avaz) رستورانی سنتی با هدف معرفی فرهنگ آذربایجانی است. آخر هفتهها در اینجا جدای از دستور پختهای رایجی که در آشپزی غنی کشور پیدا میکنید، موسیقی جاز بومی و اجراهای فولک هم انتظارتان را میکشند. منو با فهرستی کامل از غذاهای سنتی و غذاهای ویژه هفتگی سرآشپز که همگی از سنتهای غنی آشپزی، موقعیت جغرافیایی بیهمتا و فراوانیِ گیاهان و میوههای ارگانیک بومی متأثر هستند، انتخابهای زیادی را پیش روی مهمانان میگذارد. از میان غذاها پیشنهاد میکنیم کباب بره و سوپ کدو تنبل را امتحان کنید.
آرت گاردن
آرت گاردن (ART Garden) جایی فرهنگی در قلب تاریخی باکو است که باید حتماً خودتان از نزدیک ببینید. فضای غذاخوری باز و شگفت انگیز آن شامل هفت اتاق خصوصی میشود که توسط هنرمندان با استعداد بومی و با منظرههایی سنتی از منطقه تزئین شدهاند. آرت گاردن حقیقتاً یک رستوران شیک و درجه یک است. منوی اینجا شامل شیرینیهای وسوسه کنندهی کلاسیک شرقی و چای آذری سماوری بوده و تقویم فرهنگیاش با نمایشگاههای هنری و کنسرتهای جاز پر شده است.
کافه سیتی
برای تجربه حال و هوایی چند ملیتی در باکو، باید به سراغ کافه سیتی (Café City) بروید که در سال ۲۰۱۴ برنده گواهی لیاقت TripAdvisor شده است. این فضای خودمانی و عالی با قیمتهای قابل قبول، محیطی گرم و مهمان نواز داشته و در میان مردم بومی هم محبوبیت دارد. منوی رستوران گزینههای به شدت هوس انگیزی مانند تمپورای میگو، کوفتههای سرخ شده، بادمجان طبخ شده به سبک شرقی، شیرینیهای سیب زمینی، رول بیف دودی و سالادهای مختلف یونانی و میگو، سوپهای تازه، پاستاها، پیتزاها و دسرهای خانگی مانند تیرامسیو و بستنی را به مهمانان پیشنهاد میکند. حتی سختگیرترین افراد هم از انتخاب این مکان راضی خواهند بود.
چنار
چنار (Chinar) بدون شک یکی از جذابترین رستورانهای باکو به شمار میرود. این رستوران زیر سایههای درختان چنار و نزدیک به مجسمه قهرمان افسانهای، بهرام گور در حال شکار اژدها قرار دارد. رستوران چنار امروزی برای کسانی که دنبال امتحان کردن غذای آسیایی هستند انتخابی عالی است زیرا در منوی اینجا غذاهایی از چین، تایلند، مالزی و سنگاپور به مهمانان ارائه میشود. از میان غذاهای پیشنهادی ما مرغ شیرین و ترش چنار، انار و زردآلو، تمپورای شاه میگوی کانادایی با نمک چای سبز یا خورشت واگیو اُکستِیل (Wagyu oxtail)، که نوعی گوشت گاو بسیار خوشمزه است، با آب پنج ادویه را امتحان کنید.
خانه ماهی دریا
خانه ماهی دریا (Derya Fish House) برای کسانی که عاشق غذای دریایی یا ماهی هستند یک لذت واقعی است. در اینجا میتوانید یک تجربه غذایی بومی کامل، مخصوص سواحل دریای خزر را برای خود رقم بزنید. فضای رستوران، بزرگ و مناسب خانوادههای بچهدار یا گروههای چند نفره است. اگر دنبال جایی هستید که به طور همزمان موقعیت تماشای یک غروب فراموش نشدنی را هم به شما بدهد، میتوانید روی این رستوران حساب کنید. غذاهای رستوران بر پایه صیدهای تازه بومی هستند و با سالادهای مقوی و متنوعی همراه میشوند.
روم فاین آرت واین اند داین
این رستوران فلسفهای دارد که آنرا از دیگر رستورانهای سنتی باکو متمایز کرده است. طبق این فلسفه مهمانان باید احساس کنند در اتاق خودشان هستند. روم فاین آرت واین اند داین (ROOM Fine Art Wine & Dine) باید حتماً یکی از گزینههای شام شما باشد. در اینجا میتوانید غذاهایی را که در منو نیستند از قبل سفارش دهید. رستوران روم با این کار میخواهد فضا و انتخابها را برای مشتریانش کاملاً خصوصیسازی کرده و بهترین خدمات را ارائه کند. همچنین نمایشگاههای عکاسی و هنرهای تجسمی هم در اینجا برگزار میشود. منوی روم شامل طیفی وسیع از نوشیدنیهای گوناگون است.
رستوران ساحل
بعد از یک پیادهروی عالی در جاذبههای باکو رستوران ساحل (Sahil) توقفی عالی است. اینجا یکی از معروفترین رستورانهای باکو به شمار میرود. ساحل، وجه باشکوه و لوکس توسعههای اخیر پایتخت را به نمایش میگذارد و اگر بخواهید روی جدید هویت معاصر کاسپین را تجربه کنید، باید حتماً به آن سر بزنید. فضای داخلی کاملاً با منو همخوانی دارد. منوی رستوران گزینههای متنوعی از غذاهای بومی مانند کبابهای سنتی تا بره و جوجه ویژه را به مهمانان پیشنهاد میکند.
اسکالینی
اسکالینی (Scalini) بهشتی از غذاهای ایتالیایی در باکو است و غذاهای مدیترانهای خوش عطری را به مهمانان پایتخت عرضه میکند. اینجا یادگاری از رستورانهای معمول خانوادگی در شهرهای کوچک ایتالیایی است و برای کسانی که دنبال گزینهای جز غذاهای سنتی آذری هستند بهترین انتخاب خواهد بود. منو شامل پنیر بوراتا با مارچوبه و لبوی گرم، کالاماری سرخ شده با کدو، سالاد ترکیبی با کالاماری و گوجه آفتاب خشک، راویولی خانگی با ریکوتا و اسفناج یا گنوچی خانگی با پنیر گورگونزولا و گردو میشود. قطعاً تیرامیسو و بستنی تازه هم برای دسر پیدا میکنید.
سوماخ
سوماخ (Sumakh) در وسط باکو، غذاهایی غیربومی را به مهمانان پیشنهاد میکند و در طی هر گونه تور شکم گردی پایتخت باید حتماً به آن سر بزنید. این رستوران عالی سنتهای گذشته و سلیقههای معاصر را در اتمسفر و حال و هوایی بیهمتا با هم ترکیب کرده است. طراحی داخلی با فرشهای شرقی بزرگ و دکوری مدرن شامل نقاشیهای «شامو عباسف» معروف کامل شده به خوبی دو وجه سنتی و معاصر کشور را به مهمانان نشان میدهد. در آشپزخانه باز رستوران که حتی از خیابان هم دیده میشود، معروفترین غذاهای آذری برای مشتریان آماده میشوند.