کارگزار ویزا و سفارت

برگزاری نمایشگاه بین المللی

Domestic Tour Agent

آشنایی با بهترین رستوان های استانبول در یک نگاه

بهترین رستوران های استانبول با منوهای متنوع و لذیذ خود، از غذاهای سنتی ترکی گرفته تا غذاهای بین المللی، هر ذائقه ای را راضی می کنند.

 

صرف غذا یکی از لذت‌بخش‌ترین قسمت‌های سفر با تور استانبول است. چشیدن طعم خوراک‌های سنتی هر منطقه تجربه جالبی برای گردشگران فراهم می‌کند. استانبول یکی از آن شهرهایی است که ذائقه شهروندانش به ذائقه ما ایرانی‌ها شباهت بسیاری دارد. اما برای چشیدن بهترین طعم‌ها به کدام رستوران‌ها باید برویم؟ در این مقاله با ۲۱ مورد از بهترین رستوران های استانبول آشنا می‌شویم.

فهرست بهترین رستوران های استانبول

  • رستوران لَموئِت
  • رستوران لوکانتا مایا
  • رستوران اسکله رومِلی هیساری
  • رستوران ماهی
  • رستوران ایکس
  • رستوران گیریلتی
  • رستوران لب دریا
  • رستوران میکلا
  • رستوران موزدشانگا
  • رستوران مزه
  • رستوران تورک فاتیح توراک
  • رستوران گالادا
  • رستوران اولوس ۲۹
  • رستوران رانا بای توپاز
  • رستوران بانیان
  • رستوران سنت رجیس استانبول
  • رستوران برج مایدن
  • رستوران فریه استانبول
  • رستوران ۱۶ روف استانبول
  • رستوران سان سنت گریل
  • رستوران نصرت

 

۱. رستوران لَموئِت

رستوران «لَموئِت» (La Mouette) به معنی مرغ دریایی در تراس هتل «بی اوغلو توم توم سوئیت» قرار گرفته است و نمایی از حومه‌ی شهر کهن استانبول را پیش روی میهمانان خود قرار می‌دهد. این رستوران دارای دو سرآشپز جوان و با استعداد است که با استفاده از مواد غذایی محلی، خوراک‌های لذیذی تهیه می‌کنند. یکی از دسرهای این رستوران «پاناکوتا» نام دارد که از ماست تهیه می‌شود و بسیار لذیذ است.

رستوران های استانبول

۲. رستوران لوکانتا مایا

به نظر می‌رسد سرآشپز دیدِم شِنول (Didem Şenol) دقیقاً می‌دانسته که استانبول دلتنگ چه غذاهایی است. از زمانی که او «لوکانتا مایا» را، که رستورانی محلی با منویی ساده و متشکل از غذاهای جدید ترکی و دستورهای خاص فصلی است، افتتاح کرده، این رستوران مورد تحسین بسیاری از مردم داخل و خارج از کشور قرار گرفته و طرف‌داران زیادی پیدا کرده است. خوراک‌هایی مانند «مِجوِش» (Mucver) و «زوکینی فِریترز» (Zucchini Fritters) از محبوب‌ترین غذاهای این رستوران هستند، به‌طوری که شِنول دستور پخت آن‌ها را روی آینه‌ی بخش غذاخوری نوشته تا مشتریان دیگر از او سوال نکنند. همچنین، ماهی خاردار کاراملی-پرتقالی از دیگر غذاهای وسوسه‌انگیز این منو است که مقاومت در برابر آن بسیار دشوار به نظر می‌رسد.

رستوران های استانبول

۳. رستوران اسکله رومِلی هیساری

رستوران اسکله رومِلی هیساری (Rumelihisari Iskele) در نزدیکی تنگه‌ بوسفور و روی اسکله‌ای از دوره‌ی عثمانی واقع شده است، و زیر سایه‌ قلعه‌ای قرون وسطایی قرار دارد. غذاهای این رستوران بسیار لذیذ بوده و همیشه ماهی در آن سرو می‌شود. سنت‌گرایان ترکی بیشتر وقت‌ها به این رستوران سر می‌زنند، زیرا می‌دانند که آشپزی سنتی در فضای رستوران اسکله رومِلی هیساری اصالت خود را حفظ کرده است. پیش‌خدمت‌ها با نام کوچک و عادات غذایی بسیاری از مشتریان آشنا هستند. در این رستوران، یک وعده‌ی غذایی چند بخش دارد: ابتدا یک خوراک سرد سرو می‌شود، سپس پیش‌غذای گرم و در نهایت غذای اصلی به میهمانان ارائه می‌گردد. این از رسوم لذت‌بخش مردم استانبول است.

رستوران های استانبول

۴.  رستوران ماهی

«گالاتاسرای ایسلِت» (Galatasaray Islet) شبیه یک کرجی شناور در وسط تنگه‌ی بسفور نزدیک «کورو چشمه» (Kuruçeşme) است اما این مجموعه از رستوران‌ها، یکی از زیباترین و منحصربه‌فردترین مکان‌ها برای غذا خوردن، صرف نوشیدنی و لذت‌بردن از فضای تنگه بسفور به‌حساب می‌آیند. رستوران «ماهی» که در سال ۲۰۱۰ افتتاح شد بخش غذاخوری خود را در طبقه بالا قرار داده و تنوعی از ماهی‌های تازه را در منوی خود دارد. تجربه‌ی غذا خوردن در این رستوران فراموش‌نشدنی و بخشی از اوقات خوش شما در تنگه خواهد بود.

رستوران های استانبول

۵. رستوران ایکس

این رستوران در بالای ساختمان نودساله‌ «قصر دنیز» یا «قصر دریا» واقع شده و چشم‌اندازی بی‌نظیر به سوی «شاخ طلایی» دارد. ساختمان قصر طلایی که پس از یک دهه بی‌توجهی در سال ۲۰۰۹ مورد مرمت و نوسازی قرار گرفت، اکنون میزبان گروه غیرانتفاعی «بنیاد فرهنگ و هنر استانبول» نیز هست که برخی از مشهورترین رویدادهای فرهنگی شهر را برگزار می‌کند. ساختمان قصر طلایی و رستوران ایکس هر دو نمایان‌گر احیای استانبول و تلفیق ظرافت‌های کهن و تازگی، و همچنین آمیزش فرهنگ‌های شرق و غرب هستند. منوی مدیترانه‌ای این رستوران شامل خوراک‌های خوشمزه‌ای است که با مهارت تهیه شده و از سوپ سنتی عروسی آناتولی گرفته تا پیتزاهایی که در اجاق‌های آجری پخته می‌شوند، در این منو به چشم می‌خورند.

رستوران های استانبول

۶. رستوران گیریلتی

این ماهی‌خوری باشکوه و در عین حال راحت، در گوشه‌ای آرام از محله‌ «سلطان احمد»  واقع شده و شب‌ها میزبان جمعی از مردم محلی و گردشگران است. یکی از مزایای این رستوران، منوی قیمت ثابتی است که نوشیدنی‌های محلی و بین‌المللی را نیز شامل می‌شود. هشت‌پای کباب‌شده در روغن زیتون از غذاهای محبوب «گیریتلی» (Giritli) است. غذاهای دریایی، سالاد اورزو (Orzo)، و زیتون‌های پرشده با گردو و پنیر فتا، که دو سوم پیش‌غذاهای ویژه‌ این رستوران را تشکیل می‌دهند، از دیگر خوراک‌های پرفروش آن هستند. در ماه‌های گرم، باغ تابستانه‌ رستوران گیریتلی فضای دل‌پذیر و هوای مطبوعی را به مشتریان هدیه می‌کند.

رستوران های استانبول

۷. رستوران لب دریا

گرایش استانبول به رستوران‌های روی پشت‌بام، حدود دو دهه پیش با افتتاح رستورانی قدیمی در «بِی اوغلو» آغاز شد؛ جایی که صاحب آن جزو نخستین افرادی بود که توانست ترکیب مناظر زیبای شهر، آب‌وهوای شرجی و غذاهای لذیذ را به‌خوبی درک و ارائه کند. جدیدترین شعبه‌ رستوران «لب دریا» (Leb-i Derya) در بالای «هتل ریچموند» در خیابان استقلال قرار دارد و چشم‌انداز بسیار زیبایی را به مهمانان هدیه می‌دهد، اما منوی آن با شعبه‌ دیگر رستوران در پایین خیابان استقلال تفاوت چشمگیری دارد. ماهی خاردار، پاناکوتا و دنده کباب با سس انار از غذاهای محبوب این منو هستند.

رستوران های استانبول

۸. رستوران میکلا

سرآشپز ترکیه‌ای-سوئدی، «مهمت گورس»، رستوران خود به نام «میکلا» (Mikla) را در بالای هتل لوکس «مارمارا پِرا» در استانبول تأسیس کرده است. این رستوران که در سال ۲۰۰۵ افتتاح شد، چشم‌اندازی بی‌نظیر از شهر را به مهمانان ارائه می‌دهد، اما مزیت اصلی آن، منوی مدرنی است که ترکیبی از سلیقه‌ ترکیه‌ای و تأثیرات اسکاندیناوی را در خود جای داده است. پیشنهاد می‌شود حتماً خوراک دنده با سس پسته و کباب تهیه‌شده روی سیخ‌های چوب گیلاس را امتحان کنید و در پایان، غذای خود را با بشقابی از پنیرهای سنتی شرقی کامل کنید. همچنین، فهرست نوشیدنی‌های رستوران میکلا شامل انتخاب‌هایی است که به شما اجازه می‌دهد طعمی جدید و متفاوت را برای اولین بار تجربه کنید.

رستوران های استانبول

۹. رستوران موزدشانگا

اگر مجموعه‌ کتاب‌های خطی مذهبی در «موزه‌ی سابانجی» به‌تنهایی دلیلی کافی برای بازدید از محله‌ی «اِمیرگان» در نزدیکی تنگه‌ بوسفور نباشد، رستوران «موزِدِشانگا» (Müzedechanga) که در داخل موزه واقع شده، قطعاً شما را به این محله جذب خواهد کرد. سرآشپز این رستوران، «پیتر گوردون»، معتقد است که موقعیت منحصربه‌فرد این رستوران و منوی مدیترانه‌ای آن، همراه با چشم‌انداز زیبای دریا، تجربه‌ای دل‌انگیز را برای مهمانان رقم می‌زند. صرف غذا در رستوران موزدشانگا همواره با لذت و خوشی همراه است.

رستوران های استانبول

۱۰. رستوران مزه

در رستوران کوچک «مزه» (Meze)، کارکنان آشپزخانه با چهره‌ای جدی و رفتاری آرام، مانند راهب‌هایی در کت‌های سرآشپزی سیاه، مشغول کار هستند. با این حال، در نحوه‌ ارائه‌ غذاها و سرو سخاوتمندانه‌ نوشیدنی‌ها می‌توان دید که این افراد عاشقان واقعی غذا هستند و از لحظات خود لذت می‌برند. برای پیش‌غذا، انتخاب را به سرآشپز «گِنجای» بسپارید و سالادی خوش‌طعم با عطر گشنیز را امتحان کنید. برای غذای اصلی نیز ماهی کبابی یا گوشت آب‌دار بره را انتخاب کنید؛ تجربه‌ای که باعث می‌شود رستوران مزه تا همیشه در خاطرتان باقی بماند.

رستوران های استانبول

۱۱. رستوران تورک فاتیح توراک

سرآشپز فاتیح توتاک، نابغه‌ آشپزی استانبول، با به‌کارگیری فنون مدرن و تلفیق آن‌ها با تکنیک‌ها و دستورهای سنتی ترکی، تجربه‌ای متمایز و جذاب از غذاهای معروف ترکیه را به مشتریان خود ارائه می‌دهد. رستوران «تورک فاتیح توتاک» (TURK FATIH TUTAK)، رستورانی شیک و مدرن در منطقه‌ی «شیشلی بومونتی» استانبول بوده که موفق به کسب دو ستاره میشلن شده است. در این رستوران، سرآشپز با استفاده از مواد اولیه باکیفیتی که از تامین‌کنندگان محلی تهیه می‌شود، نه‌تنها کیفیت غذاها را تضمین می‌کند، بلکه بر اصالت و ارگانیک بودن محصولات محلی نیز تاکید دارد. منوی رستوران تورک فاتیح توتاک هر روز تازه و منحصربه‌فرد است، به‌گونه‌ای که هر روز تجربه‌ای جدید و خاص را برای مهمانان فراهم می‌کند. برای صرف غذا در این رستوران لوکس و معروف، رزرو میز از پیش ضروری است.

 

۱۲. رستوران گالادا

اغراق نیست اگر بگوییم رستوران‌هایی که سرآشپز آن‌ها فاتیح توتاک (Fatih Tutak) است، ستاره میشلن می‌گیرند! رستوران گالادا (Gallada) با دو ستاره میشلن، یکی از بهترین کافه‌رستوران‌های استانبول بوده که فاتیح توتاک آن را افتتاح کرده است. این رستوران بر طبخ غذاهای ترکی-آسیایی تمرکز دارد و در هتل پنینسولا استانبول (Peninsula Istanbul Hotel) واقع شده است. در رستوران گالادا، تلاش می‌شود تا غذاها با استفاده از مواد اولیه محلی ترکیه و بر اساس فصل تهیه شوند. این غذاها با الهام از سنت‌ها، ذائقه و فرهنگ غذایی مردمان جاده ابریشم تهیه می‌شوند و در فضایی مدرن و با دمایی مطبوع سرو می‌گردند. در طبقه بالایی رستوران گالادا، کافه‌ای برای سرو نوشیدنی‌های خوش‌عطر و طعم نیز وجود دارد. برای صرف غذا در این رستوران، توصیه می‌شود میز خود را از قبل رزرو کنید.

 

۱۳. رستوران اولوس ۲۹

رستوران اولوس ۲۹ (Ulus 29) یک رستوران ساحلی شیک و مجلل بوده که فعالیت خود را از سال ۱۹۹۳ آغاز کرده است. این رستوران یکی از بهترین گزینه‌ها در شهر است که می‌توانید در تراس آن به تماشای تنگه بسفر و پل‌های معروف استانبول بنشینید. اولوس ۲۹ غذاهای محلی ترکیه را با استفاده از تکنیک‌های اصیل آشپزی ارائه می‌دهد و در کنار غذاهای محلی، منوی متنوعی از غذاهای دریایی، از جمله سوشی نیز برای مشتریان خود فراهم کرده است. یکی از ویژگی‌های جذاب رستوران اولوس، تنوع بالای نوشیدنی‌های آن است که همواره رضایت مشتریان را جلب می‌کند. برای صرف غذا در این رستوران، توصیه می‌شود میز خود را از قبل رزرو کنید.

 

۱۴. رستوران رانا بای توپاز

رستوران رانا بای توپاز (Râna by Topaz) یک رستوران ساحلی مجلل و مدرن است که در آن می‌توانید طعمی بی‌نظیر از بهترین غذاهای مدیترانه‌ای و عثمانی را تجربه کنید. این رستوران یکی از بهترین گزینه‌ها در ساحل استانبول است و مشرف به تنگه بسفر، با فضای آرام و دل‌نشین خود، لحظات خاطره‌انگیزی را در زمان غروب خورشید برای‌تان رقم می‌زند. در رستوران رانا بای توپاز، غذاها در دو گروه مدرن و سنتی سرو می‌شوند. خوراک جگر غاز با مارمالاد کرن‌بری و گردو از منوی غذاهای ملل و مدرن آن و همچنین غذاهای کلاسیک مانند راویولی ترکی با گوشت گاو و ماست از غذاهای پیشنهادی برای سرو در این رستوران جذاب هستند. برای حضور در رستوران رانا، توصیه می‌شود میز خود را از قبل رزرو کنید.

 

۱۵. رستوران بانیان

استانبول شهری است که ترکیبی از فرهنگ شرقی و غربی را به نمایش می‌گذارد. در رستوران بانیان (Banyan) می‌توانید سفری به فرهنگ غذایی بخش‌های شرقی و آسیایی این شهر داشته باشید. شعار این رستوران «غذا برای روح» بوده و به همین دلیل تمرکز خود را بر ارائه غذاهای سالم با ریشه‌های آسیایی گذاشته است. رستوران بانیان، به‌عنوان یکی از بهترین رستوران‌های استانبول، در طبقه بالای یک ساختمان تاریخی قرار دارد که با دیوارهای شیشه‌ای احاطه شده و نمای شگفت‌انگیزی از سواحل شهر را به نمایش می‌گذارد. استیک فلفل سیچوان، دیم سام و ساتای اردک از جمله غذاهای محبوب این رستوران هستند که سرو آن‌ها در کنار چای، آب‌میوه یا کوکتل پیشنهاد می‌شود. برای صرف غذا در رستوران بانیان، توصیه می‌شود میز خود را از قبل رزرو کنید.

 

۱۶. رستوران سنت رجیس استانبول

اگر در شهر استانبول به دنبال رستورانی جذاب برای چشیدن طعم بهترین غذاهای فرانسوی هستید یا رستورانی شیک با فضایی آرامش‌بخش برای یک قرار عاشقانه می‌خواهید، رستوران سنت رجیس براسری (St. Regis Brasserie) انتخابی فراموش‌نشدنی خواهد بود. این رستوران مجلل در هتل لوکس سنت رجیس استانبول واقع شده و فضایی دل‌نشین با نورپردازی زیبا ایجاد کرده است. در رستوران سنت رجیس، منوی غذاها هر فصل متفاوت است و شامل انواع سالاد، ماکارونی دست‌ساز و ساندویچ به‌عنوان پیش‌غذا می‌باشد. غذاهای اصلی نیز ترکیبی جذاب از غذاهای مدرن، فرانسوی و ترکی هستند. کوفته‌های سنت رجیس از محبوب‌ترین غذاهای این رستوران به شمار می‌آیند. همچنین، دسرهای خوش‌طعم مانند کیک تمشک، پودینگ برنج، تیرامیسو و چیزکیک ماسکارپونه نیز در این رستوران ارائه می‌شود که نباید از آن‌ها غافل شد.

 

۱۷. رستوران برج مایدن

برج مایدن یکی از جاهای دیدنی استانبول است که در تنگه بسفر (Bosphorus) واقع شده و قدمت آن به ۲۵۰۰ سال پیش می‌رسد. با وجود افسانه‌های عجیب پیرامون خود، رستوران برج مایدن (Maiden’s Tower) به یکی از بهترین رستوران‌های استانبول برای قرارهای عاشقانه، دورهمی و جشن‌ها تبدیل شده است. در این رستوران می‌توانید منوی غذایی جذاب و لذت‌بخش را در وعده‌های صبحانه، ناهار و شام تجربه کنید. سرو غذا در فضای بیرونی این رستوران در تابستان، با مناظری خیره‌کننده از سواحل استانبول و اجرای موسیقی زنده و همچنین در زمستان‌ها با نورپردازی‌های جذاب، می‌تواند به یکی از لذت‌بخش‌ترین بخش‌های سفرتان به استانبول تبدیل شود.

 

۱۸. رستوران فریه استانبول

ساختمان فریه یکی از ساختمان‌های قدیمی در استانبول است که روزگاری به‌عنوان ایستگاه پلیس عثمانی فعالیت می‌کرد. این ساختمان تاریخی به سبک معماری کلاسیک عثمانی و با قدمتی به قرن نوزدهم، نمایان‌گر جذابیت‌های فرهنگی این شهر است. رستوران فریه پالاس (Feriye Palace) محلی است که می‌توانید در آن غذاهای متنوع ترکی را بچشید یا در سمینارهای ویژه آشپزی شرکت کنید. در رستوران فریه، غذاها با استفاده از تکنیک‌های آشپزی عثمانی متعلق به قرن‌های ۱۲ تا ۱۹ طبخ می‌شوند. خوراک گوشت گاو تند و مانتی از جمله غذاهای محبوب این رستوران به شمار می‌آیند. رستوران فریه با ظرفیت پذیرایی از ۲۰۰۰ مهمان، انتخاب مناسبی برای برگزاری مجالس و مهمانی‌های بزرگ است.

 

۱۹. رستوران ۱۶ روف استانبول

رستوران ۱۶ روف (۱۶ Roof) یکی از بهترین رستوران‌های استانبول است که در طبقه بالای هتل سوئیس اتل استانبول (Swissôtel The Bosphorus Istanbul) و در یک فضای باز واقع شده است. این رستوران با فضایی مدرن و مینیمال، نورپردازی و طراحی به رنگ آبی، حس‌وحالی آرامش‌بخش را در ترکیب با سواحل استانبول ایجاد می‌کند. در رستوران ۱۶ روف، بهترین غذاهای معاصر جهان در کنار دسرهای جذاب با تکنیک‌های مدرن آشپزی طبخ می‌شوند. از شیرینی بادرنج‌بویه و شربت زنجبیل گرفته تا تارت موز کاراملی و دارچین و همچنین بستنی کارملی که بخشی از منوی دسرهای این رستوران هستند. همچنین، رستوران ۱۶ روف یک بخش خصوصی با ظرفیت ۱۲ نفر برای مهمانی‌های خصوصی دارد که می‌توانید آن را رزرو کنید.

 

۲۰. رستوران سان سنت گریل

رستوران سان‌ست گریل (Sunset Grill & Bar) در بلندای تپه‌ای در پارک اولوس واقع شده و فضایی عاشقانه با منظره‌ای زیبا از پل بسفر و خط ساحلی آسیا را به تصویر می‌کشد. این رستوران منوی غذایی متنوعی از گوشه‌به‌گوشه دنیا، شامل غذاهای ترکی، بین‌المللی و ژاپنی، تا بهترین غذاهای گریل را ارائه می‌دهد که برای سلیقه‌های مختلف طراحی شده‌اند. سرو سوشی در این رستوران از سال ۲۰۰۰ آغاز شد و سپس منوی غذاهای ژاپنی نیز به آن اضافه گردید. اما این پایان ماجرا نبود؛ در سال ۲۰۱۵، مدیری جدید و خلاق در زمینه آشپزی به رستوران پیوست و با ورود خود، منوی متنوعی از بهترین غذاهای مدیترانه‌ای را به رستوران افزود. رستوران سان‌ست از سوی Zagat به‌عنوان بهترین رستوران اروپا و از سوی سایت Time Out Istanbul به‌عنوان بهترین رستوران استانبول معرفی شده است. برای حضور در رستوران سان‌ست، توصیه می‌شود میز خود را از قبل رزرو کنید.

 

۲۱. رستوران نصرت

رستوران یا استیک‌خانه نصرت (Nusr-Et Steakhouse Etiler) یکی از رستوران‌های معروف استانبول است که گزینه‌ای محبوب برای علاقه‌مندان به استیک به شمار می‌آید. این رستوران اولین بار در سال ۲۰۱۰ افتتاح شد و چهره جدیدی از استیک‌های گوشتی را به نمایش گذاشت. سرآشپز معروف و محبوب این رستوران، نصرت گوکچه (Nusret Gökçe)، با منوی متنوعی از انواع گوشت‌های کبابی و استیک، به‌همراه غذاهای گوشتی دیگر، موفق به جلب رضایت بسیاری از مشتریان و گردشگران از سراسر دنیا شده است.

 

پرسش‌های متداول

بهترین رستوان های استانبول کدام‌ است؟
بهترین رستوان های استانبول شامل رستوران لَموئِت، رستوران لوکانتا مایا، اسکله رومِلی هیساری، ماهی، رستوران ایکس، گیریلتی، لب دریا، میکلا، موزدشانگا، مزه، رستوران تورک فاتیح توراک، رستوران گالادا، رستوران اولوس ۲۹ و رستوران رانا بای توپاز می‌باشد.
رستوران لَموئِت کجاست؟
رستوران «لَموئِت» (La Mouette) به معنی مرغ دریایی در تراس هتل «بی اوغلو توم توم سوئیت» قرار گرفته است و نمایی از حومه‌ی شهر کهن استانبول را پیش روی میهمانان خود قرار می‌دهد.
سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه
لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من